17 Nisan 2018 | Haberler | 1.621 Görüntülenme

Hekim Yapı A.Ş. TEBİF’de

19-22 Nisan 2018 tarihleri arasında Toki, Emlak Konut, Kiptaş, Vakıflar Genel Müdürlüğü ve Metro İstanbul’un destekleri ve katılımlarıyla Ankara Congresium’da bu sene ilki düzenlenecek olan TEBİF (Türkiye İnşaat Teknolojileri ve Endüstriyel Yapı Fuarı) bölge ülkeleri ve uluslararası arenada Türk inşaat sektörünü bir üst seviyeye taşımayı hedefliyor. Yapı teknolojileri, inşaat malzemeleri, bina iç ve dış donanımları, ekipmanları ve uygulamalarının yer alacağı TEBİF Fuarı Ankara başta olmak üzere bütün Türkiye’den katılımcı ve ziyaretçileri ile oldukça yoğun ve aktif geçmeyi hedefliyor.

Özellikle iç ve dış cephe kaplama malzemesi olarak kullanılan HekimBoard fibercement doğal çimento levhalar; poliüretan, EPS ve taşyünü dolgulu sandviç duvar ve cephe panelleri olarak kullanılan HekimPanel; beyaz ve karbonlu EPS ısı yalıtım ve enjeksiyon ürünleri olarak kullanılan HekimPor ve prefabrike yapıların EPS yalıtımlı HekimBoard hazır yapı duvar paneli olarak kullanılan HekimPan markalarımızla, üretimini gerçekleştirdiğimiz dört ana ürün grubumuzu sergileyeceğimiz TEBİF fuarında; sizleri de D-01A nolu standımızda ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

Güncel Yazılar

Fuarlar
8. Turab Expo Türk Arap Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri B2B
12 Aralık 2022

8. Turab Expo Türk Arap Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri B2B

Hekim Yapı A.Ş. temsilcileri 8. Uluslararası Türk-Arap Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri, İç Mimari ve Mobilya Fuarı’nda deneyimlerini paylaştı.
Haberler
Kırgızistan Devlet Heyeti Sakarya 2. OSB’yi Ziyaret Etti
16 Mart 2020

Kırgızistan Devlet Heyeti Sakarya 2. OSB’yi Ziyaret Etti

Sakarya 2. OSB tarafından davet edilen ve Kırgızistan'dan gelen devlet heyeti Hekim Yapı tesislerini gezdi.
BAŞARILI! Formunuz başarılı bir şekilde gönderildi. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz.