3 Mayıs 2018 | Haberler | 1.400 Görüntülenme

41. İstanbul Yapı Fuarı’nda Yerimizi Alıyoruz

2001 yılında kurulan ve 2004 yılında Türkiye’nin ilk otoklavlı fibercement levha üreticisi olarak sektöre ürün vermeye başlayan, kuruluşundan itibaren pazarın ilki olmanın avantajını yaşayan, Türkiye ve yakın coğrafyanın lider üreticisi konumunda olan Hekim Holding grup şirketlerinden Hekim Yapı A.Ş. olarak; 41. İstanbul Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda yerimizi alıyoruz.

ITE Türkiye bünyesinde bulunan Yem Fuarcılık tarafından 41.’si düzenlenen İstanbul Yapı Fuarı; Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde, 8-12 Mayıs tarihinde ziyaretçilere kapılarını açıyor olacak. Toplam 11 salon ve açık alandan oluşacak sergileme alanında 900’ün üzerinde katılımcı yer alırken, 100.000 ‘in üzerinde Türkiye ve dünyanın birçok ülkesinden ziyaretçiler ve sektör profesyonelleri bekleniyor.

Hekim Yapı olarak; özellikle iç ve dış cephe kaplama malzemesi olarak kullanılan HekimBoard fibercement doğal çimento levhalar; poliüretan, taşyünü ve EPS dolgulu sandviç duvar ve cephe panelleri olarak kullanılan HekimPanel; beyaz ve karbonlu EPS ısı yalıtım ve enjeksiyon ürünleri olarak kullanılan HekimPor ve prefabrike yapıların EPS yalıtımlı HekimBoard hazır yapı duvar paneli olarak kullanılan HekimPan markalarımızla, üretimini gerçekleştirdiğimiz dört ana ürün grubumuzu sergiliyor olacağız.

Ayrıca fuarda, 2018 yılı başından itibaren üretimine başladığımız ve Türkiye’de ilk defa Hekim Yapı tarafından üretilen muhtelif renklerdeki kendinden renkli fibercement ürünümüz ve A1 sınıfı yanmazlık özelliğine sahip cephe kaplama ürünlerimizi de ziyaretçilerimizin ve sektör profesyonellerinin beğenilerine sunuyor olacağız.

Yatırımları öz sermaye ile gerçekleştirilen, %100 kendi yerli üretimine sahip, ülkemizi uluslararası alanda temsil eden Hekim Yapı üretimi olan ürünlerimizle her sene olduğu gibi, bu sene de yoğun ilgi çekeceğine inandığımız inovatif ve dekoratif özelliklere sahip 3. Salon, No. C421 nolu standımızda, siz değerli iş ortaklarımızı ve ziyaretçilerimizi ağırlamaktan memnuniyet duyacağız.

Güncel Yazılar

Fuarlar
8. Turab Expo Türk Arap Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri B2B
12 Aralık 2022

8. Turab Expo Türk Arap Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri B2B

Hekim Yapı A.Ş. temsilcileri 8. Uluslararası Türk-Arap Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri, İç Mimari ve Mobilya Fuarı’nda deneyimlerini paylaştı.
Haberler
Kırgızistan Devlet Heyeti Sakarya 2. OSB’yi Ziyaret Etti
16 Mart 2020

Kırgızistan Devlet Heyeti Sakarya 2. OSB’yi Ziyaret Etti

Sakarya 2. OSB tarafından davet edilen ve Kırgızistan'dan gelen devlet heyeti Hekim Yapı tesislerini gezdi.
BAŞARILI! Formunuz başarılı bir şekilde gönderildi. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz.