24 Şubat 2020 | Haberler | 836 Görüntülenme

Hekim Yapı 15. Bayi Toplantısını Gerçekleştirdi

Kurulduğu günden bugüne yaptığı yatırımlar ve AR-GE çalışmalarıyla sektöre öncülük eden Hekim Yapı A.Ş. her yıl geleneksel olarak düzenlediği Bayi Toplantısı’nın 15.’sinde, Kıbrıs Concorde Luxury Resort’de, 6-9 Şubat 2020 tarihleri arasında harika bir organizasyonla bayilerini ağırladı. Bayi toplantısına yurt içi ve yurt dışından gelen 90’ın üzerinde Hekim Yapı bayisi katılım gösterdi.

Organizasyonun ilk günü; Hekim Yapı çalışanları tarafından karşılanan bayiler, akşam yapılan Hoş Geldin Buluşması’nda düzenlenen yarışma ile güzel vakit geçirdiler ve ödüller kazandılar.
İkinci gün, Türkiye genelindeki bayilerin kendi yaptığı projelerinin detaylarının anlatıldığı çalıştay ile başladı. Çalıştayda ayrıca HekimColorBoard kendinden renkli fibercement doğal çimento levhalarla ilgili olarak, Hekim Yapı uzman kadrosu tarafından tüm bayilere genel bilgilendirmeler yapıldı. Öğleden sonra Girne gezisi ile şehrin güzelliklerini keşfetmeye çıkan Hekim Yapı bayileri, akşam ise düzenlenen tavla ve bowling turnuvalarında kıyasıya bir mücadeleyle eğlenerek vakit geçirdiler.

Organizasyonun üçüncü gününde; HekimBoard Pazarlama ve Satış Müdürü Sn. Aysun Ecin’in sunumuyla gerçekleşen ana toplantı, Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Öner Hekim’in hoş geldin konuşması ile başladı. Hekim Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Yapı Malzemelerinden Sorumlu Teknik Başkan Yardımcısı Sn. Özge Hekim ise konuşmasında, Yapı Sektörü ve genel çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Hekim Yapı Pazarlama ve Satış Koordinatörü Sn. Abdullah Yaylı; 2019 yılında yapılan satış ve pazarlama faaliyetleri, sektörün genel değerlendirmesi, dünyadaki gelişmeler, genel işleyiş ve 2020 planları konusunda rakamlar ve grafiklerle bayileri bilgilendirdi. Özellikle ihracat konusuna ağırlık verdiklerini ve 2019 yılında çok başarılı sonuçlar elde ettiklerini ileten Abdullah Yaylı, 2020 yılında da ihracat faaliyetlerini yaptıkları çalışmalarla artacağını belirtti.

Ana toplantı sırasında HekimBoard, HekimPanel, HekimPor ve ihracat bayilerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen bayi panelinde; bayilik sistemi, bayilik sisteminin Türkiye’deki geleceği ve Hekim Yapı’nın bayilik sistemi konusundaki duruşu hakkındaki görüşler belirtildi. Pazarlama ve Satış Koordinatörü Sn. Abdullah Yaylı’nın moderatörlüğünde geçen panel her yıl olduğu gibi büyük bir ilgiliyle karşılandı. Ardından çeşitli kategorilerde dereceye giren bayilere; Hekim Yapı Pazarlama ve Satış Koordinatörü Sn. Abdullah Yaylı, Yönetim Kurulu Üyesi ve Yapı Malzemelerinden Sorumlu Teknik Başkan Yrd. Sn. Özge Hekim, Yönetim Kurulu Üyesi İdari ve Mali İşler Başkan Yrd. Sn. Aydan Hekim Denizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Hazır Yapı Grubu Üretim ve Yatırımlardan Sorumlu Teknik Başkan Yrd. Sn. Handan Hekim Seçkin, Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Öner Hekim tarafından plaket ve hediyeleri takdim edildi. Bu yıl Öner Hekim Özel Ödülü ise, tüm ürünlerde gösterdiği üstün başarı sebebiyle Özyangıncı Yapı Malz. İnş. Tesisat San. Ve Tic. A.Ş. ye verildi.

Ana toplantı sonrasında Hekim Yapı bayileri muhteşem bir gala gecesinde, öncelikle sahne alan sanatçı Serap Saray ile geceye başlarken; Yönetim Kurulu Üyeleri ve ciro birincisi bayilerle birlikte gerçekleşen pasta kesimi, tavla ve bowling turnuvası ödül töreni, gala gecesine özel çekilişle verilen hediyelerle güzel bir geceye devam ettiler. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan sevilen sanatçı Sevcan Orhan’ın sahne performanslarıyla, hafızalardan silinmeyecek bir müzik şöleni yaşadılar.

2020 yılı ile ilgili karşılıklı güzel dileklerle ve hafızalarda güzel izler bırakarak bir bayi toplantısı daha sona erdi.

Güncel Yazılar

Fuarlar
8. Turab Expo Türk Arap Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri B2B
12 Aralık 2022

8. Turab Expo Türk Arap Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri B2B

Hekim Yapı A.Ş. temsilcileri 8. Uluslararası Türk-Arap Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri, İç Mimari ve Mobilya Fuarı’nda deneyimlerini paylaştı.
Haberler
Kırgızistan Devlet Heyeti Sakarya 2. OSB’yi Ziyaret Etti
16 Mart 2020

Kırgızistan Devlet Heyeti Sakarya 2. OSB’yi Ziyaret Etti

Sakarya 2. OSB tarafından davet edilen ve Kırgızistan'dan gelen devlet heyeti Hekim Yapı tesislerini gezdi.
BAŞARILI! Formunuz başarılı bir şekilde gönderildi. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz.