9 Ekim 2014 | Haberler | 2.460 Görüntülenme

Hekim Holding İMSAD 30. Yıl Gala Gecesi’ndeydi

Hekim Holding ve Hekim Holding in yapı sektörüne yön veren temsilcilerinden Prefabrik Yapı AŞ ve Hekim Yapı AŞ; hem üye hem de gecenin sponsorlarından biri olarak Türkiye inşaat sektörünün gelişiminde 30 yıldır aktif olarak faaliyet gösteren Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği’nin 30. Yıl kutlamalarında yer aldı. Sanatçı Zuhal Olcay’ın katılımı ile renklenen gala gecesinde tüm sektör paydaşları, önemli kişi ve kurumlar bir aradaydı.
26 Eylül 2014 tarihinde İstanbul The Grand Tarabya’da düzenlenen IMSAD gecesinde konuşma yapan Türkiye İMSAD Başkanı Dündar Yetişener, “1984 yılından bu yana geçen 30 yılda, Türk sanayinin gelişmesinde ve sanayi üretiminin artmasında temel oluşturan bir kurumu temsil etmekten büyük gurur duyduğunu” söyledi.

Prefabrik Yapı A.Ş. ve Hekim Yapı A.Ş. olarak bu önemli geceye katılım sağlamaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyar, Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği’ nin başarılarının devamını dileriz.

Güncel Yazılar

Fuarlar
8. Turab Expo Türk Arap Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri B2B
12 Aralık 2022

8. Turab Expo Türk Arap Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri B2B

Hekim Yapı A.Ş. temsilcileri 8. Uluslararası Türk-Arap Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri, İç Mimari ve Mobilya Fuarı’nda deneyimlerini paylaştı.
Haberler
Kırgızistan Devlet Heyeti Sakarya 2. OSB’yi Ziyaret Etti
16 Mart 2020

Kırgızistan Devlet Heyeti Sakarya 2. OSB’yi Ziyaret Etti

Sakarya 2. OSB tarafından davet edilen ve Kırgızistan'dan gelen devlet heyeti Hekim Yapı tesislerini gezdi.
BAŞARILI! Formunuz başarılı bir şekilde gönderildi. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz.