17 Mayıs 2017 | Haberler | 2.973 Görüntülenme

Bahçeşehir Koleji’nin Tercihi HekimBoard

Bahçeşehir Koleji Pendik Kampüsü; Pendik E5 Karayolu üzerindeki yeni okul projesinde, Türkiye’nin ilk otoklavlı fibercement levha üreticisi olan Hekim YAPI A.Ş.’ nin HekimBoard markalı doğal çimento levhalarını tercih etti.

Türkiye genelinde 69 kampüs, 141 okulda eğitim veren, insanlığa değer katan, mutlu, üretken, özgüveni yüksek, fark yaratan bireyler yetiştirmeyi hedefleyen Bahçeşehir Okulları, Pendik Güzelyalı’da 2017-2018 eğitim ve öğretim döneminde hizmete girecek yeni kampüsünün cephe kaplamalarında A1 sınıfı yanmaz, sudan ve nemden etkilenmeyen, insan ve çevre dostu HekimBoard fibercement doğal çimento levhalarını kullandı.

Toplu kullanım alanlarında yanmazlık özelliği ve doğallığıyla prestijli projelerde tercih edilen HekimBoard fibercement doğal çimento levhalar; istenilen özel ebatlarda fabrikada boyutlandırılarak projede yerini almıştır.

Güncel Yazılar

Fuarlar
8. Turab Expo Türk Arap Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri B2B
12 Aralık 2022

8. Turab Expo Türk Arap Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri B2B

Hekim Yapı A.Ş. temsilcileri 8. Uluslararası Türk-Arap Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri, İç Mimari ve Mobilya Fuarı’nda deneyimlerini paylaştı.
Haberler
Kırgızistan Devlet Heyeti Sakarya 2. OSB’yi Ziyaret Etti
16 Mart 2020

Kırgızistan Devlet Heyeti Sakarya 2. OSB’yi Ziyaret Etti

Sakarya 2. OSB tarafından davet edilen ve Kırgızistan'dan gelen devlet heyeti Hekim Yapı tesislerini gezdi.
BAŞARILI! Formunuz başarılı bir şekilde gönderildi. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz.