18 Kasım 2017 | Haberler | 1.704 Görüntülenme

Ankara’da Sektör Profesyonelleri ile Buluştuk

Hekim Yapı A.Ş. 16 Kasım 2017 Çarşamba günü Ankara Green Park Otel’ de gerçekleştirilen Ürün Tanıtım Semineri’nde inşaat ve yapı sektörü profesyonelleri ile buluştu.

Ülkemizin ve yakın coğrafyanın ilk otoklavlı fibercement doğal çimento levha üreticisi olan Hekim Yapı kurulduğu günden beri (2001) yapı sektörüne endüstriyel ve sanayi yapıları dahil tüm yaşam ve kullanım alanlarında hızlı üretime yönelik üstün kaliteli, klasik ve kültürel özgünlüğe sahip yapı, yapı kaplama ve yalıtım ürünleri üretmektedir. Hekim Yapı A.Ş., özellikle iç ve dış cephe kaplama malzemesi olarak kullanılan HekimBoard levhalar; izolasyonlu sandviç duvar ve cephe panelleri olarak kullanılan HekimPanel; ısı yalıtım levhaları ve enjeksiyon ürünleri (EPS) olarak kullanılan HekimPor ve ön üretimli prefabrike yapıların EPS yalıtımlı HekimBoard hazır yapı duvar panelleri olarak kullanılan HekimPan Hekim Yapı A.Ş.’nin üretimini gerçekleştirdiği ana ürünlerdir.

Seminere, Hekim Yapı Genel Koordinatör Yardımcısı Özge Hekim, Pazarlama ve Satış Koordinatörü Abdullah Yaylı, HekimBoard Pazarlama ve Satış Müdürü Aysun Ecin, Hekim Yapı çalışanları, bayileri, inşaat ve yapı sektörünün profesyonelleri katıldı.

Toplantıda HekimBoard Pazarlama Müdür Yardımcısı Arda Gül ürün tanıtım sunumunu gerçekleştirdi. Sunumda, HekimBoard levhaların üretim aşamaları, malzemelerin özellikleri ve çeşitleri üzerinde durulurken, HekimBoard ürününün tercih edilme sebepleri ve uygulama esasları konularında bilgiler verildi.

Sunum özellikle Ankara’da gerçekleştirilen uygulama örnekleri hakkında bilgi verilmesi ve soru- cevap kısmı ile sonlandırıldı.

Katılımcılar, toplantı salonunda bulunan fibercement levhaların sergilendiği alandaki ürünleri inceleme imkânı bularak, yetkililerden teknik bilgi aldılar.

Yoğun ilgi gören seminerin sonunda yapılan kokteylde katılımcılar yetkililerle birebir iletişim kurarak detaylı bilgi alış verişinde bulundular.

Güncel Yazılar

Fuarlar
8. Turab Expo Türk Arap Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri B2B
12 Aralık 2022

8. Turab Expo Türk Arap Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri B2B

Hekim Yapı A.Ş. temsilcileri 8. Uluslararası Türk-Arap Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri, İç Mimari ve Mobilya Fuarı’nda deneyimlerini paylaştı.
Haberler
Kırgızistan Devlet Heyeti Sakarya 2. OSB’yi Ziyaret Etti
16 Mart 2020

Kırgızistan Devlet Heyeti Sakarya 2. OSB’yi Ziyaret Etti

Sakarya 2. OSB tarafından davet edilen ve Kırgızistan'dan gelen devlet heyeti Hekim Yapı tesislerini gezdi.
BAŞARILI! Formunuz başarılı bir şekilde gönderildi. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz.