15 Mart 2019 | Haberler | 1.261 Görüntülenme

Sakarya Üniversitesi Semineri

Hekim Yapı A.Ş., Eğitim Vizyonu İle Seminerlerine Devam Ediyor.

Türkiye’nin sektöründe lider markası olan Hekim Yapı A.Ş; sektörde eğitim hayatı vizyonu ile okul eğitimleri ve iş hayatına hazırlık çalışmaları kapsamında, 12 Mart tarihinde, 200’e yakın Sakarya Üniversitesi öğrencileriyle buluştu.

Sakarya Üniversitesi; Mühendislik Fakültesi, İnşaat Mühendisliği bölümünün 4. sınıf öğrencileri için “Mühendislik Seminerleri” isimli ders içeriği kapsamında sektör profesyonelleri ile öğrencileri buluşturuyor. Bu kapsamda; İnşaat Sektörünün içerisinde faaliyet gösteren firma yetkilileri, malzeme üreticileri, taahhüt kuruluşları, yapım firmaları vb. sektör içerisinde bulunan firmalar seminere katkı sağlıyor. İnşaat sektörü içerisinde kendi alanlarında faaliyetlerini, ürünlerini, üretimlerini tanıtarak öğrencileri bilgilendirmek ve öğrencilere bu alanlarda bir gelecek profili oluşturmakta yardımcı olmaktadır.

Hekim Yapı A.Ş. HekimBoard Pazarlama Müdür Yardımcısı Sn. Arda Gül’ün konuşmacı olarak katıldığı seminerde öğrencilere; A1 sınıfı yanmazlık özelliğine sahip ve Hekim Yapı A.Ş. tarafından üretilen Türkiye’nin ilk otoklavlı fibercement doğal çimento ürünü olan HekimBoard markası ile piyasada yer alan iç ve dış cephe kaplamaları hakkında genel bilgilendirme yaptı. Mimar ve mühendisler tarafından yurt içi ve yurt dışında birçok projede tercih edilen HekimBoard marka levhalar; farklı kalınlıkları, farklı desenleri ve farklı renkleri ile modern yapılar için harika çözümler sunmaktadır.

Ayrıca 2018 yılı başından itibaren üretimine başlanılan ve Türkiye’de ilk defa Hekim Yapı tarafından üretilen muhtelif renklerdeki HEKİMCOLORBOARD (kendinden renkli fibercement) ürünü hakkında öğrenciler bilgilendirildi.

Yoğun bir ilgi ile karşılanan Hekim Yapı’nın üretimini gerçekleştirdiği diğer HekimPanel, HekimPor ve HekimPan markalarına da yer verilen seminer sonrasında, sektör ve ürünlerin geleceği ile ilgili sorular yanıtlandı.

Güncel Yazılar

Fuarlar
8. Turab Expo Türk Arap Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri B2B
12 Aralık 2022

8. Turab Expo Türk Arap Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri B2B

Hekim Yapı A.Ş. temsilcileri 8. Uluslararası Türk-Arap Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri, İç Mimari ve Mobilya Fuarı’nda deneyimlerini paylaştı.
Haberler
Kırgızistan Devlet Heyeti Sakarya 2. OSB’yi Ziyaret Etti
16 Mart 2020

Kırgızistan Devlet Heyeti Sakarya 2. OSB’yi Ziyaret Etti

Sakarya 2. OSB tarafından davet edilen ve Kırgızistan'dan gelen devlet heyeti Hekim Yapı tesislerini gezdi.
BAŞARILI! Formunuz başarılı bir şekilde gönderildi. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz.