7 Şubat 2014 | Haberler | 7.341 Görüntülenme

Hekim Yapı Bayileri Buluştu

Hekim Holding şirketlerinden Hekim Yapı’nın geleneksel bayi toplantısı 23-26 Ocak tarihlerinde Antalya Maxx Royal’de yapıldı. Hekim Yapı’nın iş ortaklarını ve yöneticilerini bir araya getiren toplantıda 2013 yılı değerlendirildi, 2014 öngörüleri paylaşıldı. Toplantıda ayrıca Hekim Yapı’nın Hendek’te üretime geçecek olan 2 tesisi ve yeni ürünleri hakkında bilgi verildi.

Cephe kaplama malzemesi üretiminde yenilikçiliğiyle fark yaratan Hekim Yapı‘nın 9. Bayiler Toplantısı yapıldı. 23-26 Ocak tarihlerinde Maxx Royal Belek Golf & Spa’da yapılan toplantıya Türkiye genelindeki 98 Hekim Yapı bayisi katıldı. Toplantıda Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Öner Hekim, Hekim Holding Yönetim Kurulu Üyeleri, Hekim Yapı Genel Koordinatörü Fatih Ulusoy, Hekim Yapı yöneticileri ve çalışanları bayiler ile bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Öner Hekim, Hekim Yapı’nın fibercement üretimiyle başlayan yolculuğuna 2 yeni tesis daha eklendiğini söyledi. Halen 8 fabrika ve 6 farklı üretim tesisi ile faaliyetlerini sürdürdüklerinin belirten Dr. Öner Hekim, gelecek dönemde poliüretan panel tesisi kurmayı hedeflediklerini aktardı.

Hekim Yapı Genel Koordinatörü Fatih Ulusoy da birinci derece kalitede üretim yaparak yurtiçi ve yurtdışı pazarlara odaklandıklarını, yatırımlarına devam ettiklerini belirtti. Ulusoy, iş ortaklarına katma değer yaratmak için nakliye avantajları geliştirdiklerini, araç filosuna yatırım yaptıklarını söyledi.

Hekim Yapı Tesisler Müdürü Mustafa Hekim de yeni fibercement tesisleriyle birlikte üretim kapasitesinde % 30 artış beklediklerini kaydetti. Yapı sektöründe teknolojiyi etkin kullanan öncü firmalardan biri olduklarını belirten Mustafa Hekim, iç cephe ve kuru dış cephe sistemleri için geliştirilen BOARDIA ve oval cepheler için geliştirilen HEKİMBOARD ESNEK fibercement markalı yeni ürünlerini de tanıttı. Toplantı sonunda en yüksek ciroyu elde eden bayilere performans ödülleri verildi.

Tavla ve bovling turnuvası, hafıza yarışması gibi eğlenceli etkinliklerin de yapıldığı bayi toplantısı, renkli gala gecesi ile sona erdi. Galada sahne alan Şevval Sam, sevilen şarkılarını Hekim Yapı bayileri için söyledi.

Güncel Yazılar

Fuarlar
8. Turab Expo Türk Arap Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri B2B
12 Aralık 2022

8. Turab Expo Türk Arap Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri B2B

Hekim Yapı A.Ş. temsilcileri 8. Uluslararası Türk-Arap Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri, İç Mimari ve Mobilya Fuarı’nda deneyimlerini paylaştı.
Haberler
Kırgızistan Devlet Heyeti Sakarya 2. OSB’yi Ziyaret Etti
16 Mart 2020

Kırgızistan Devlet Heyeti Sakarya 2. OSB’yi Ziyaret Etti

Sakarya 2. OSB tarafından davet edilen ve Kırgızistan'dan gelen devlet heyeti Hekim Yapı tesislerini gezdi.
BAŞARILI! Formunuz başarılı bir şekilde gönderildi. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz.