16 Mart 2015 | Haberler | 3.351 Görüntülenme

Hekim Yapı A.Ş. 10. Bayi Toplantısı

Hekim Yapı A.Ş. 10. Bayi Toplantısı’nda Poliüretan Dolgulu Sandviç Panel tesisinin 2015 yılı ikinci yarısı devreye alınacağı müjdesini verdi.

“Hekim Yapı A.Ş. gerçekleştirdiği yatırım ve kapsamlı girişimleri ile Avrupa’nın ve ülkemizin en gelişmiş Sandviç Panel üretim hatlarından birine sahip olacak.”

Hekim Yapı A.Ş.’nin 10. Bayi Toplantısı, 5-8 Mart 2015 tarihleri arasında Merit Royal Premium / Girne, Kıbrıs’ta gerçekleşti. Hekim Yapı A.Ş. 10. Bayi Toplantısı’nda, yurtiçi ve yurtdışından gelen değerli bayilerinin katılımları ile 170’e yakın konuğunu ağırladı.
Hekim Yapı A.Ş. her yıl bir üst seviyeye taşıdığı Bayi Toplantısı’nda, bu yıl da yenilikler ve yatırımlar konuşuldu.
Girne Merit Royal Premium’da 4 gün süren Hekim Yapı A.Ş. 10. Bayi Toplantısı program akışında ilk gün, Yenilikler teması ile Uygulama Çalıştayı yerini alarak hoş geldin kokteyli ile gün sonlandı. Bir sonraki gün Girne Kültür Gezisi, Farketmediklerimiz temalı İletişim Bileşenleri Eğitimi, ödüllü Tangram Yarışması ve Tavla Turnuvası yapılırken gün sonunda keyifli saatler geçirilen Nostalji Gecesi gerçekleşti.
Hekim Yapı A.Ş. 10. Bayi Toplantısı’nda; Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Dr. Öner HEKİM, Yönetim Kurulu Üyeleri, Hekim Yapı A.Ş üst düzey yöneticileri, çalışanları ve tüm bayiler toplantı salonunda yerlerini aldı.
Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Dr. Öner HEKİM konuşmasında; ülke ekonomisine katma değer sağlayacak yatırımların devamının olacağını aktararak, istihdam artışından bahsetti. İş ve güç birliğinin önemini vurgulayarak, birlikten doğan güç ile hareket ettiklerini belirtti.
Hekim Yapı A.Ş. Genel Koordinatörü Sn. M. Fatih Ulusoy; 2006 yılında başlayan ilk bayi toplantısından bu güne kadar birlik ve beraberlik ile dolu geçen yılların bundan sonra da aynı heyecan ve güzellikler ile geçmesi dileklerinde bulunarak başladığı konuşmasında 2014 yılında 20 milyon dolar yatırım ile 3. HekimBoard üretim tesisini devreye aldıklarını açıklayarak, yeni tesis ile birlikte 125.000 metreküp fibercement üretim kapasitesine ulaştıklarını aktardı. Tesisin getirdiği ek kapasiteyi de öngördüklerini ifade ederek, 2015 yılında HekimBoard cirosunu yüzde 30 artırmayı hedeflediklerini belirtti. Yılın üçüncü yarısında ise; üretim kapasitesi ile pazardaki etkinliğinin belirgin bir şekilde artacağını aktararak, Hekim Yapı A.Ş. Hendek Entegre Tesislerine yeni bir yatırım ile yılın 2. yarısında Poliüretan Dolgulu Sandviç Panel tesisinin devreye alınacağını müjdesini verdi. HekimPor markalı EPS üretimlerinde ise 2015 yılı içerisinde pazar payını ciddi oranda arttırmayı planlayarak, yeni bir yatırım kararı aldıklarını belirtti.
Hekim Yapı A.Ş. Genel Koordinatör Yardımcısı Sn. Özge HEKİM konuşmasında; HekimBoard, HekimPanel, HekimPor ve Hekimpan markalarının üretim artış grafiğine değinerek doğaya yeniden kazanım, geri dönüşüm ve çevre duyarlılığı konusundaki hassasiyetlerini dile getirdikten sonra konuşmasını sonlandırdı.
Hekim Yapı A.Ş. Satış ve Pazarlama Koordinatörü Sn. Abdullah Yaylı konuşmasında; 2014 yılı reklam, tanıtım ve etkinlik yönetimlerindeki efektif uygulamalarından bahsederek; Hekim Yapi A.S.’nin 2015 yılında da başarı grafiğini yükselteceğini ve global alanda marka değerini yaygınlaştıracağını aktardı.
Hekim Holding çatısı altında yeni oluşturulan Hekim Profil markasının da tanıtımı yapılan toplantıda; Hafif Çelik Yapı Profilleri, Hafif Çelik Prefabrike Yapı Profilleri, HekimBoard Profilleri ve Bileşim Elemanları detaylandırılarak, sektördeki önem ve ihtiyacı vurgulandı.
Tüm sunumların ardından Hekim Yapı A.Ş. 10. Bayi Toplantısı’nda bulunan ve bu yolculukta birlikte yol arkadaşlığı yapan 20’ye yakın bayiye, 10.yıl plaketleri sunuldu. Her yıl yapılan ciro sıralamasına göre ürün grupları bazında dereceye giren bayilere plaket ve özel ödülleri takdim edildi.
Hekim Yapı A.Ş., Gala Gece’sinde de; 10. yıla yakışan görkemli bir davet ile konuklarını en güzel şekilde ağırladı. Ses sanatçısı Sevcan Orhan’ın muhteşem sahne performansı ile yüreklere dokunan türküler seslendirilerek, bir o kadar da eğlenceli dakikalar yaşandı.
“Yapı kaplama, yalıtım, çatı ve cephe panellerindeki girişimleri ile sektöründe lider konumda olan Hekim Yapı A.Ş., Hekim Holding’e bağlı 8 şirket ve 8 işletmesinin de güveni ile tüm faaliyetlerinde fark yaratan çalışmalar sunmaya devam ediyor.”

Güncel Yazılar

Fuarlar
8. Turab Expo Türk Arap Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri B2B
12 Aralık 2022

8. Turab Expo Türk Arap Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri B2B

Hekim Yapı A.Ş. temsilcileri 8. Uluslararası Türk-Arap Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri, İç Mimari ve Mobilya Fuarı’nda deneyimlerini paylaştı.
Haberler
Kırgızistan Devlet Heyeti Sakarya 2. OSB’yi Ziyaret Etti
16 Mart 2020

Kırgızistan Devlet Heyeti Sakarya 2. OSB’yi Ziyaret Etti

Sakarya 2. OSB tarafından davet edilen ve Kırgızistan'dan gelen devlet heyeti Hekim Yapı tesislerini gezdi.
BAŞARILI! Formunuz başarılı bir şekilde gönderildi. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz.