9 Kasım 2016 | Haberler | 2.058 Görüntülenme

Dev Projelerde Hekim Yapı İmzası Var

Emlak Konut güvencesi ile İstanbul Başakşehir’de inşaatı tamamlanan Başakşehir Evleri’nde yaşam başladı. Başakşehir Evleri 2599 adet konut, 74 adet ticari ünite ve ilköğretim okulu ile prestijli bir proje haline dönüştürüldü.

A kalite akıllı ev konsepti ile tasarlanan devasa projenin çözüm ortaklarından biri olan Hekim Yapı A.Ş., ürettiği A1 sınıfı yanmaz fibercement HekimBoard levhalar ile projedeki 32 katlı 4 adet residence kulenin toplamda 60.000 metrekareyi bulan dış cephe kaplama işlerini kısa sürede tamamladı.

Bugüne kadar yüzlerce prestijli özel sektör ve kamu projesinde imzası bulunan Hekim Yapı A.Ş. dış cephe kaplama tasarımındaki şıklığı ile projeye özel bir değer kattı.

Ülkemizin ve yakın coğrafyanın en yüksek üretim kapasitesi ve 10 yılı aşkın doğal çimento levha üretim tecrübesinin getirdiği avantajları bu projede en iyi şekilde kullanan Hekim Yapı A.Ş., nitelikli bayileri aracılığı ile yoğun imalat programına en profesyonel şekilde uyum sağlamıştır. Dış cephe mimarisine getirdiği yeniliklerle Türk Yapı sektörünün çehresini değiştiren Hekim Yapı A.Ş., dört müteahhit firma tarafından üstlenilen bu dev projeyi kısa süre içerisinde teslim etmiştir.

Klasik mantolama sistemlerine göre çok daha yüksek ısı yalıtımı sağlaması ve uzun ömürlü olmasıyla diğer dış cephe kaplama ürünlerinden ayrılan Hekimboard levhalar farklı tasarımlara da kolaylıkla uyum sağlamasıyla ön plana çıkmaktadır. Özellikle 100 metre yüksekliği aşan Başakşehir Evleri’nde yangına dayanıklı cephe malzemesi gereksinimi en üst kalitede karşılayabilmesi, tercih sebepleri arasında yer almaktadır.

Başakşehir Evleri ile prestijli konut referanslarına bir yenisini daha ekleyen Hekim Yapı A.Ş.; önümüzdeki dönemde de benzer projelerde yer almaya devam edecektir.

Güncel Yazılar

Fuarlar
8. Turab Expo Türk Arap Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri B2B
12 Aralık 2022

8. Turab Expo Türk Arap Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri B2B

Hekim Yapı A.Ş. temsilcileri 8. Uluslararası Türk-Arap Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri, İç Mimari ve Mobilya Fuarı’nda deneyimlerini paylaştı.
Haberler
Kırgızistan Devlet Heyeti Sakarya 2. OSB’yi Ziyaret Etti
16 Mart 2020

Kırgızistan Devlet Heyeti Sakarya 2. OSB’yi Ziyaret Etti

Sakarya 2. OSB tarafından davet edilen ve Kırgızistan'dan gelen devlet heyeti Hekim Yapı tesislerini gezdi.
BAŞARILI! Formunuz başarılı bir şekilde gönderildi. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz.