16 Mayıs 2016 | Haberler | 2.119 Görüntülenme

39. Yapı Fuarında Yerimizi Aldık

Yapı sektörünün lider firmalarından Hekim Yapı A.Ş.'nin yeni ürünü "Poliüretan Dolgulu Sandviç Panel" 39. İstanbul Yapı Fuarı'nda ziyaretçilere tanıtıldı.

Türk yapı sektörüne kazandırdığı ilklerle öncü kuruluşlardan biri olan Hekim Holding’in grup şirketlerinden olan Hekim Yapı A.Ş. her yıl genişleyen ürün gamıyla bu yıl 39.cusu düzenlenen İstanbul Yapı Fuarı’nda HEKİMBOARD, HEKİMPANEL, HEKİMPOR ve HEKİMPAN markalarıyla ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Hekim Yapı A.Ş’ nin parlayan yıldızlarından biri olan HEKİMPANEL, fuarda 2016 yılı başında üretimine başladığı, poliüretan dolgulu sandviç panellerinin tanıtımını da gerçekleştirdi. Poliüretan Dolgulu Sandviç Panel tesisinin Ocak 2016 tarihinde devreye alınması ile birlikte Avrupa’nın ve ülkemizin en gelişmiş Sandviç Panel hatlarından birine sahip olan ve tüm tesiste yaklaşık 500 kişiye iş istihdamı sağlayan Hekim Yapı A.Ş.’nin Hendek tesislerinde bu yatırım hattıyla birlikte toplam yatırım 120 milyon doları aştı. Aynı anda EPS, taşyünü ve poliüretan panellerin üretiminin tümünü gerçekleştiren Türkiye’nin sayılı firmaları arasında yer alan HEKİMPANEL, yeni üretim hattında sırasıyla ürettiği poliüretan dolgulu gizli vidalı (kepli) çatı paneli, standart 3-5 hadveli çatı paneli, gizli vidalı duvar paneli, içi fibercement dışı sac H ve soğuk oda tipli panel, H panel, soğuk oda paneli, standart duvar paneli, membran ve kraft kağıtlı çatı panelini sektör profesyonelleri ile buluşturdu. Ayrıca 600-1250 mm enlerde, özellikle prefabrik yapı sektörünün ihtiyacı olan daha geniş ende poliüretan panel üretiminin yapıldığının müjdesini verdi.

Global alanda yapı sektöründeki gelişmeleri yakından takip eden Hekim Yapı A.Ş.’nin, Türkiye’nin ilk otoklavlı fibercement levha üreticisi olarak zirvedeki yerini her geçen gün daha da sağlamlaştıran HEKİMBOARD markalı ahşap, ceviz, taş, doğal taş ve diğer tüm desenli ürünleri, özellikle mimari projelerde tercih edilen Hekimboard levhalardan üretilen söve ve kat silmeleri, zemin ve tavan uygulamaları stantta ziyaretçilerin beğenisini topladı.

Yapı sektöründeki pazar payını her yıl arttıran HEKİMPOR markalı EPS ürünleri ile fuarda; asmolen, tavan levhaları, enjeksiyon ürünleri, ondüleli levha altı, karbonlu ve beyaz yalıtım levhası ürünleriyle göz doldurdu.

Hekim Yapı A.Ş.’nin fuarda tanıtımını yaptığı bir diğer ürünü de HEKİMPAN markası ile üretilmekte olan hazır duvar panelleridir. HEKİMBOARD markalı fibercement levhalarla HEKİMPOR markalı EPS yalıtım malzemesi kullanılarak her iki yüzünde farklı kalınlık ve yüzey desenine sahip fibercement levhalar ile üretilen HEKİMPAN yalıtımlı hazır duvar panelleri, prefabrik yapı üreticileri için hız ve ekonomi sağlamaktadır.

Güncel Yazılar

Fuarlar
8. Turab Expo Türk Arap Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri B2B
12 Aralık 2022

8. Turab Expo Türk Arap Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri B2B

Hekim Yapı A.Ş. temsilcileri 8. Uluslararası Türk-Arap Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri, İç Mimari ve Mobilya Fuarı’nda deneyimlerini paylaştı.
Haberler
Kırgızistan Devlet Heyeti Sakarya 2. OSB’yi Ziyaret Etti
16 Mart 2020

Kırgızistan Devlet Heyeti Sakarya 2. OSB’yi Ziyaret Etti

Sakarya 2. OSB tarafından davet edilen ve Kırgızistan'dan gelen devlet heyeti Hekim Yapı tesislerini gezdi.
BAŞARILI! Formunuz başarılı bir şekilde gönderildi. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz.