15 Şubat 2017 | Haberler | 2.357 Görüntülenme

12. Bayi Toplantımızı Gerçekleştirdik

Hekim Yapı A.Ş. 12. Bayi Toplantısı'nda Yeni Renklerinin Müjdesini Verdi.

Yapı sektörünün lider firmalarından Hekim Yapı A.Ş.; 12. Bayi Toplantısını, bu sene 9-12 Şubat tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen görkemli organizasyonla birlikte Maxx Royal Golf Resort Otel’de gerçekleştirdi. Hekim Yapı A.Ş. 12. Bayi Toplantısı’nda, yurtiçi ve yurtdışından gelen 160’dan fazla değerli iş ortağını ağırladı.
Sunuculuğunu Survivor eski yarışmacısı Ece Begüm Yücetan’ın yaptığı, Hekim Yapı bayilerinin tam katılımıyla gerçekleşen toplantı şehitlerimizi anma töreni ile başladı.
Toplantının başlangıcında kısa bir açılış konuşması gerçekleştiren Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Dr. Öner HEKİM, Hekim Yapı A.Ş.’nin başarısında emeği geçenlere ve bayilere özel teşekkürlerini iletti.

Geçtiğimiz yıl düzenlenen 11.Bayi Toplantısı’nda 2016 yatırım hedefleri arasında tesis ve makine ekipmanlarında modernizasyon ile birlikte %20 kapasite artışı gerçekleştireceğini ve bayilerden gelen talepler üzerine boyalı levhalar için Ar-Ge çalışmalarının başlatıldığının bilgisini veren Hekim Yapı A.Ş. Genel Koordinatör Yardımcısı Sn. Özge Hekim konuşmasında, Hekim Yapı A.Ş.’nin 2016 yılı kapasite artışı hedeflerini kaliteden ödün vermeyerek gerçekleştirdiğini, boyalı levhalar için 2016 yılında gerekli arge çalışmalarını sonlandırarak Fibercement ürün çeşitliliğini arttırmak adına boya hattı siparişi verildiğini ve Hekim Yapı’nın yeni rengi olan boyalı levhaların 2017 yılı içerisinde piyasaya sunulacağının müjdesini verdi.

Hekim Yapı A.Ş. Pazarlama ve Satış Koordinatörü Sn. Abdullah Yaylı, Hekim Yapı’nın sektördeki başarılarından bahsetti.
Toplantıda bayilerin interaktif şekilde katıldığı, sektörün nabzının tutulduğu panel ise büyük ilgi topladı.
Konuşmacıların ardından Hekim Yapı A.Ş. Bayi Toplantısı’nda her yıl geleneksel olarak düzenlenen ciro sıralamasına göre ürün grupları bazında dereceye giren ve Hekim Yapı A.Ş. ile 10. yılını tamamlayan bayilere plaket ve özel ödülleri takdim edildi.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından Gala Gece’sinde bir araya gelen Hekim Holding Yönetim Kurulu üyeleri, Hekim Yapı A.Ş. çalışanları ve bayiler, gecenin müzik grubu Pandora eşliğinde keyifli dakikalar yaşadılar.
Hekim Yapı gücünü bağlı olduğu;8 şirket ,8 işletme,191.000 metrekare üretim ve hazır yapı tanıtım alanı,1000’e yakın çalışanı, 6 kıtada 120’den fazla ülkeye ihracatı ,yurtiçi ve yurt dışında 100’den fazla bayisi ,50.000 ‘in üzerinde referansı ile hizmet ve faaliyetlerini sürdüren Hekim Holding’ten almaktadır.
Tamamen öz sermaye ile kurulan HEKİM YAPI ENDÜSTRİSİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş., güçlü alt yapısı, konusunda uzman geniş kadrosu ve en önemlisi ülkemizin gelişmiş ülkeler arasında yer alabilmesi için durmadan çalışmak ve yeni teknolojiler konusunda öncü olmak misyonu ile ülkemizin geleceğe taşınmasında önemli rol üstlenen kuruluşlarından biri olmaya devam edecektir.

Güncel Yazılar

Fuarlar
8. Turab Expo Türk Arap Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri B2B
12 Aralık 2022

8. Turab Expo Türk Arap Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri B2B

Hekim Yapı A.Ş. temsilcileri 8. Uluslararası Türk-Arap Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri, İç Mimari ve Mobilya Fuarı’nda deneyimlerini paylaştı.
Haberler
Kırgızistan Devlet Heyeti Sakarya 2. OSB’yi Ziyaret Etti
16 Mart 2020

Kırgızistan Devlet Heyeti Sakarya 2. OSB’yi Ziyaret Etti

Sakarya 2. OSB tarafından davet edilen ve Kırgızistan'dan gelen devlet heyeti Hekim Yapı tesislerini gezdi.
BAŞARILI! Formunuz başarılı bir şekilde gönderildi. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz.